Gå till innehåll

Information

Sortiment

De produkter som finns på Golfladan.se är normalt i standardutförande.

Köpevillkor & leveransvillkor

Vi på golfladan.se arbetar hela tiden för att du ska få dina produkter så fort som möjligt. De flesta produkter har vi alltid i lager men vi reserverar oss för att varan kan vara tillfälligt slut.

Betalningar på Golfladan.se sker med Klarna.

Alla priser på Golfladan.se är inkl. moms.

Leveranstid: Vi sätter igång leveransprocessen så fort vi fått in din order, räkna med att det tar mellan 2-4 dagar tills ni har produkten. Bekräftelse på ordern fås via epost omgående.

Vi skickar med DHL.

Fraktkostnad: Golfladan.se debiterar en fast fraktkostnad på alla ordrar á 69 kronor. Med andra ord oavsett hur mycket eller hur lite du köper debiterar vi dig med 69kronor, det lönar sig därför att köpa mycket på samma gång. Dock finns en övre gräns som beviljar dig fri frakt vid köp över 1000kr. 

Reklamation/avbeställning: Du kan avbeställa produkter som du har beställt, dock enbart om vi inte har hunnit få iväg er order. Varan avbeställs lättas genom att skicka ett mail till order@golfladan.se, glöm inte att ange ordernummer. Pengarna sätts tillbaka på samma kontonummer som det dragits från. Du har även rätt att skicka tillbaka produkter inom 14 dagar som fortfarande är oanvända och i originalförpackning. Du får dock stå för returkostnaden. Kontakta då oss på order@golfladan.se för vidare information om hur returen ska ske.

Golfladan.se

Euric AB
556530-3194